Kiállítások és Installációk

Bent állsz az utcában és nem látszik a standod, nincs elég helyed az installációban és kellene még egy emelet? Eleged van, hogy kilóg a fa csavar a cserép lécből, vagy hogy minden stand egyforma Syma elemekből áll? Könnyű, rácsos szerkezetű alumínium rendszereinkkel és emelés technikai kiegészítőinkkel, nyújtjuk rendezvénytechnikai szolgáltatásunkat, már közel 30 éve.

Tervező kollégáink megtervezik és 3D látványterveken prezentálják az elképzelését. El is készítjük azokat a speciális egyedi kiegészítő elemeket, amik felejthetetlenné teszik az installációit vagy kiállítási standját. Meglévő szerkezeti elemeinkkel kombinálva megépítjük a kreatív ügynökségek és marketingesek legvadabb szerkezeti elképzeléseit.

Eddigi háttér támogatásunkat élvezte a C- Mobil Kft, a BMW modellek bemutatása közben. A Pákó Kft.-nek a Music Expon segédkeztünk egyedi emeletes standuk megépítésével, illetve a Naturtex Kft. -nek a Frankfurtban megrendezett kiállításukra épített egyedi installációval. Az RGB laser-nek építettünk standod a Prolight+Sound kiállításon Frankfurtban, kifejezetten a lézereik technológiai megoldásainak bemutatására berendezve.