Sport rendezvények

Csapatunk 60 évnyi tapasztalata a biztosíték, hogy a rendezvényét jó kezek között tudhatja. Beltér vagy Kültéri, szezonális sport esemény, esetleg Európa vagy világ bajnokság lebonyolításában is kérheti segítségünk. Zárt láncú televíziós és info kommunikációs rendszer telepítése vagy 100V-os hangosítás a versenyzők , a verseny bírók folyamatos informálásához. Aggregátor a kellő áram ellátáshoz, vagy vésztartlékban áramszünet esetére. Díjátadók hangosítása.

Válogatott eszköz parkunk megfelel a legkomolyabb és legváltozatosabb elvárásokat támasztó sport események igényeinek kielégítésére. Tervező kollégáink megtervezzik és 3D látványterven bemutatják elképzelését. El is készítjük azokat a speciális egyedi kiegészítő elemeket, amik felejthetetlenné teszik a sport rendezvényét. Meglévő szerkezeti elemeinkkel kombinálva megépítjük elképzeléseit. A Maty-ér Szegedi Olimpiai Központ és rendezvényei a kezdetek óta a mi háttértámogatásunkkal valósulnak meg. Vissza térő eseményünk a Sárkány hajó Világbajnokság

A Vivó-világbajnokság műszaki lebonyolítása vagy a FINA úszó világbajnokság sok szerkezeti elemének gyártása és üzemeltetése.