Disztribúció

A megfelelő ár/érték arányú eszközök kulcsfontosságúak egy-egy beruházás vagy rental cég sikerességében. Forgalmazóként és viszonteladóként olyan márkák képviseletét és értékesítését vállaltuk magunkra,
amelyek megütik az általunk állított minőségi mércét és amiket mi magunk is büszkén használnánk illetve használunk, hogy régi illetve leendő ügyfeleinket korszerű és megbízható eszközökkel tudjuk ellátni a projektjeik elvégzéséhez.

Fénytechnika:

German Light Products

A GLP vezető fénytechnikai gyártó, aki az 1992 óta fennállásáva több világsikerű terméket tudhat magáénak.

Web: GLP Weblap

Termékek: GLP Termékek

Cameo Light

A Cameo Light az Adam Hall csoport tagja, és a fennállása óta mindent megtesz, hogy bekerüljön a komoly gyártók közé. Ez meg is látszik termékeiken, amik árukhoz képest komoly minőséget képviselnek hasonló árú versenytársaikhoz képest.

Web: CAMEO Weblap

Smoke Factory

Német minőség, strapabíró keretbe foglalva. A Smoke fatory termékei kifejezetten a rental cégek tárházába lettek tervezve, hogy rendezvényről-rendezvényre gond nélkül vegyék az akadályokat.

Web: Smoke Factory Weblap

Ape Labs

Akkumlátoros világítótestek az aprópénz méretűtől  a 70kg teherbírású vázaalátétig. 2,4Ghz és Bluetooth DMX kapcsolattal vagy távirányítóval.

Web: Ape Labs Weblap

LED Table

Kreatív Led világítású könyöklők és asztalok, akkumlátoros táplálással és Wifi vagy Bluetooth DMX vezérléssel.

Web: LED Table Weblap

Hangtechnika:

Easter Acoustic Works

A nagy múltú amerikai gyártó olyan fejlesztésekkel büszkélkedhet mint az ANYA széria, mely fokolás nélkül, digitálisan fokolható, forradalmi újragondolása a hagyományos akusztikai megoldások és a digitális technologiának.

Web: EAW Weblap

Vizuáltechnika:

ROE Visual

A kínai gyártók közül kiemelkedő ROE Visual minőségi választás az igazán kihívást jelentő feladatok elvégzéséhez. Nem véletlen, hogy sok vezető rental cég tette le a voksát a termékeik mellett.

Web: ROE Visual Weblap

LEDium

Kínai gyártás, Német garacia a minőségre. Rental és fix telepítésű led falak, egyedi perimeter, kültéri és beltéri ledes megállítótábla. 1,58mm pixeltávtól.

Web: LEDium Weblap

Színpadtechnika:

Global Truss

A nagy gyártók mint a Prolyte vagy a Litec mellett a Global Truss az egyik legjobb ár/érték arányú gyártó, aki minőségben felér a nagyobb múltú társaihoz.

Web: Global Truss Weblap

Katalógusok: 

Nivtec Flexibel

A színpadok AMG-je, vagy RS Audia. Nincs még egy gyártó akinek a színpadát ilyen sebességgel lehetne építeni és bontani, megőrizve a stabilitást és a biztonságot. Nem utolsó sorban kiegészítők tárháza várja a felhasználót, hogy kedvére alakítsa színpadát.

Web: Nivtec Weblap

Chain Master

1993-as megalapítása óta a Chain Master a láncmászó motorok az emeléstechnika éllovasai közé tartoznak. Megbízható, igáslónak számító, karbantartást alig igénylő eszközeivel Európa és a világ egyik vezető gyártója.

Web: Chain Master Weblap

Verlinde

A Verlinde elsősorban ipari felhasználásra kezdte el gyártani emelőeszközeit. A 80-es években lépett be a rendezvényiparba Stagemaker szériájával, ami hamar világsiker lett. Helyét a piacon azóta is töretlenül örzi innovációival és előremutató fejlesztéseivel.

Web: Verlinde Weblap

Stagemaker Weblap

VMB

A Spanyol gyártó a torony emelők és villás emelők, line array liftek attya. Mondhatjuk, hogy ők ennek a piacnak az Alfája és Omegája.

Web: VMB Weblap

Kábelek, Konténerek és Erősáram:

Linkitaly

A Linkitaly magába foglalja az Eurocable az LK Connectors, a PDLink és a DGLink márkákat. Külön-külön is meghatórozó szerepet töltenek be kategóriájukban, de együtt, saját erősségeiket kombinálva egy ütőképes család jön létre, ami szinte minden problémára professzionális megoldást kínál.

Web: Link Weblap

Amptown Cases

Több mint 30 éve gyártja rendületlenül Európa legjobb konténereit az Amptown. A Német precizitás meglátszik minden egyes darabon, ami elhagyja a gyártósort. Érdekesség, hogy flottakezelőként is működnek, Tranflex szériás konténereket lehet tőlük lízingelni. A szerződés megújítása esetén pedig kicserélik a használt konténereinket újakra.

Web: Amptown Weblap

Indu-Electric

Nagy múltú Német gyártó, aki az erősáramú betáprendszerek terén ért el nemzetközi hírnevet, a készített eszközök minőségével és szívós, “mindenálló” kialakításukkal. 

Web: Indu-Electric Weblap

Defender

Kábelhidak a legkisebbtől a legnagyobbig. A speciális összetételű gumikeverék amiből a Defender kábeltaposóit készítik egy erős, de rugalmas anyagot képeznek. Ez adja a termékeik időtállóságát és megbízhatóságát.

Web: Defender Weblap

Áramfejlesztők:

Atlas Copco

Az Atlas Copco Svéd székhelyű vállalatként a világ 180 országában van jelen összesen 39.000 alkalmazottal. Előremutató technológiai megoldásaikkal évtizedek óta meghatározó piaci szereplő az áramfejlesztők piacán.

Web: AtlasCopco Weblap

Deutz AG

A Német gyártó a világ legrégebbi motorokat gyártó vállalata. 1864 óta készít erőforrásokat különböző feladatok elvégzésére. Ma is a világ vezető független gyártója. Termékeik a széles spektrumban fedik le a felhasználók igényeit akár 620Kw teljesítményig.

Web: Deutz AG Weblap

Call Now Button